Restaurant1 

 2FP0138

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uw bruiloft - een bijzondere dag! 
Resort Eifeler Tor is gelegen op een heuvel midden in het Nationalpark Eifel, met een adembenemend uitzicht over het Rurdal. De ideale locatie voor uw bruiloftsfeest. Wij verzorgen uw complete bruiloft; het ontvangst, het diner, de feestavond en uw verblijf. 

 

Voorbeeldprogramma

- De Ontvangst: Ontvangst met prosecco en jus d'orange met frambozenmousse. Daarna kunnen uw gasten genieten van de overheerlijke Bruiloftstaart. Daarna worden verschillende andere snacks naar keuze geserveerd.

- De Feestmaaltijd: Kies uit een van onze menu- of buffetvoorstellen of stel zelf uw perfecte 3- of 4-gangenmenu samen. Tijdens het diner worden ook drankjes geserveerd. 

- De Feestavond: Uw gasten worden ontvangen met een cocktail. Desgewenst worden verschillende snacks geserveerd.Wij bieden u de volgende locaties:

- Italiaanse sferen in Restaurant ‘Casa Ruscello’ voor maximaal 120 personen

- Het moderne Heimbacher Brauhaus voor maximaal 120 personen

- Onze sfeervolle Banketzaal voor maximaal 200 personen

- De gezellige Business Bar voor maximaal 100 personen

 

Overnachten & Wellness

Het Resort biedt verschillende mogelijkheden in een van de villa's en appartementen, die speciaal voor u tot bruidssuite worden omgetoverd. Het binnen- en buitenzwembad, de wellnessruimte met sauna, stoombad en massages kunnen gedurende uw verblijf gratis gebruikt worden. Extra's

- Live-Muziek of DJ
- Kinderprogramma
- Wijn- en Bierproeverijen 
- Rondvaart op de Rursee
- Wandel- of Fietstochten 
- Bevertouren met een ervaren bevergids

 

Go To Top